gener 20, 2021

Inclusió

La secció d’ETFEM Sense Límits, pretén apropar els esports de muntanya a aquells i aquelles esportistes amb una diversitat funcional. Amb el gran objectiu que, a partir de l’esport i el medi natural, puguin compartir i treballar la inclusió a través d’entrenaments, convivència, estones lliures de concentració i moltes experiències amb els nois i noies de l’entitat.

El Projecte

El projecte principal té com a finalitat, i a llarg termini, poder fer un calendari de diferents caps de setmana on convisquin les 24h amb el nostre grup de Tecnificació. I d’aquesta manera poder treballar amb una inclusió compartida, a la vegada que ens permet enriquir-nos tant uns com altres de tots els valors que aquest projecte comporta.
Avui dia, el fet de no tenir l’estructura que el projecte inicial comporta, ja sigui d’entrenadors, acompanyants i transport, estem portant a terme un calendari de diferents dies on fem trobades d’un sol dia. On el grup Sense Límits i el grup de Tecnificació es troben i durant tot el dia comparteixen alguns entrenaments, vivències i àpats plegats.

Propostes

Per altra banda el Projecte Sense Límits està obert a fer trobades amb altres clubs, entitats, federacions,etc.  en què amb la ajuda de la seva estructura poder fer activitats o estades conjuntes per compartir i viure experiències plegats.

“Compartir és construir”