RESUM ESTIU 2020

 

Una vuitantena de nens i nenes de primària i secundària han participat en les activitats d’esports de muntanya organitzades per l’ETFEM durant aquest estiu.

L’Escola d’Iniciació d’Esports de Muntanya d’ETFEM oferia, per primera vegada, un casal esportiu de muntanya a Ponts i Solsona durant el mes de juliol. I per segon any consecutiu tancava l’estiu amb unes colònies de muntanya al Port del Comte.

Tot i ser un estiu una mica atípic, les activitats van començar el 29 de juny, amb l’objectiu de despertar la passió pels esports de muntanya, tot coneixent l’entorn natural que envolta el nostre poble. Durant les cinc setmanes de juliol, els esportistes van poder aprendre i gaudir d’esports i activitats com trail running, BTT, piragüisme, orientació, gimcanes, patins, slackline, caminades… tot coneixent la tècnica, millorant l’habilitat de cada esport i treballant la condició física i social després de mesos de confinament.

Per altra banda, les colònies de muntanya ajornades a causa del confinament, es van dur a terme durant la primera setmana de setembre al Port del Comte, un espai idíl·lic per compartir allò que tant ens agrada: esport i muntanya.

Durant aquests cinc dies tan intensos vam tenir temps per escalar, fer btt, anar al parc d’aventures, tirar-nos amb tubbys, fer senderisme, jocs de nit, tallers, banyar-nos a la piscina i fer cim al Puig de les Morreres i al Pedró dels Quatre Batlles, també conegut com el sostre del Solsonès.

Aquestes activitats van ser possibles gràcies a la confiança de les famílies que, malgrat la situació social actual, van creure en el projecte d’ETFEM; gràcies a l’entorn que ens envolta i al Club Nàutic i a l’Escola Arrels per cedir-nos el material i les instal·lacions; i gràcies a l’Alberg el Mirador i a Esportec, pel tracte rebut i fer-nos sentir com a casa.

Enguany ETFEM segueix duent a terme les extraescolars d’Esports de Muntanya a les poblacions de Súria, Ponts, Sant Llorenç de Morunys i Solsona, on el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva són alguns dels objectius d’aquestes, tot potenciant el desenvolupament integral dels esportistes i el coneixement i contacte amb el medi natural més proper.

Per a més informació podeu seguir a @etfem a través de la xarxa social d’Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *