La formació en esports de muntanya, una oportunitat per tots

ETFEM posa en marxa una formació de base amb més de 25 nens i nenes del Solsonès.

6 de febrer de 2017

Des del seu inici, un dels objectius d’ETFEM (Equip de Tecnificació i Formació en Esports de Muntanya) ha sigut la formació; una formació dins d’un pla de tecnificació professional i una formació de base, per aquells esportistes que encara no estan a l’Equip de Tecnificació i volen experimentar diferents estils d’esports de muntanya. Aquest objectiu es combina amb les ganes de donar als joves una major oferta d’activitats que variïn d’aquelles més clàssiques.

Amb aquesta proposta l’equip persegueix incentivar de forma professional i amb un pla esportiu específic, l’activitat al medi natural i l’aflorament d’una inquietud en l’esportista per seguir amb més o menys dedicació l’esport que el pugui omplir i fer créixer naturalment.

Per aquest motiu, ETFEM posa en marxa amb més de 25 nens i nenes de primària i secundària de l’escola Vall de Lord un programa formatiu per donar la possibilitat als alumnes de descobrir el trail running, l’esquí de fons, l’escalada, BTT i el caiac.

Les activitats es desenvoluparan cada dimecres i dijous i es practicaran els esports segons la temporada de l’any. Les sessions estan pensades per afavorir el desenvolupament de l’alumne en entorns poc còmodes i la dinamització d’una escola d’esportistes que descobreixin, potser, la seva veritable passió. En qualsevol cas, despertar inquietuds serà l’èxit a assolir d’aquesta iniciativa.

Esportistes del grup de primària en plena formació d’ETFEM el passat dijous 2 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *